Köpa & äga

Som nybliven ägare till en Suzuki vill vi först och främst gratulera till ett utomordentligt bra val av terränghjuling och till många års bekymmersfritt ägande. Suzukis terränghjulingar testas minuitöst noga innan de släpps på marknaden och du har nu i din ägo gedigen kvalitet som du förhoppningsvis kommer uppskatta lika mycket som väldigt många före dig.

garantilogo-rund

5 ÅRS TRYGGHETSGARANTI ATV

Från den 1 januari 2008 har Suzuki en förlängd reklamationrätt på hela 5 år för nylevererade terränghjulingar av KingQuad-modell. Reklamationsrätten omfattar motor, växellåda, drivlina och elektronik som digitala instrument, styrenheter för tändning, bränsleinsprutning och laddningsregulator.

Reklamationsrätten omfattar inte förbrukningsdetaljer som t ex glödlampor, batterier, strömbrytare, vajrar och damasker. Förlängd reklamationsrätt gäller heller inte för ATV som används för tävlingsbruk eller tävlingsliknande förhållanden. Reklamationsrätten gäller på Suzukis KingQuad modeller, upp till 5 år från leveransdatum och som är importerade av KGK Motor AB. Förutsättningen för rätt till förlängd reklamationstid är att service enligt anvisningar utförts hos auktoriserad Suzukiverkstad och att föreskrifterna i instruktionsboken följts samt att ATV:n inte byggts om eller ändrats så att motor och elektronik avviker från originalutförandet. Den förlängda reklamationsrätten gäller även näringsidkare.

SUZUKI FÖR ETT BEKYMMERSLÖST ÄGANDE

GARANTIER

.

Följ oss på Facebook

.

ÅTERFÖRSÄLJARE

.