Köpa & äga

Som nybliven ägare till en Suzuki vill vi först och främst gratulera till ett utomordentligt bra val av terränghjuling och till många års bekymmersfritt ägande. Suzukis terränghjulingar testas minuitöst noga innan de släpps på marknaden och du har nu i din ägo gedigen kvalitet som du förhoppningsvis kommer uppskatta lika mycket som väldigt många före dig.

7års_trygghetsgaranti_pos_silver-2

7 ÅRS TRYGGHETSGARANTI ATV

Från och med årsmodell 2020 har Suzuki en förlängd trygghetsgaranti på hela 7 år för nylevererade terränghjulingar av KingQuad-modell. Trygghetsgarantin omfattar motor, växellåda, drivlina och elektronik som digitala instrument, styrenheter för tändning, bränsleinsprutning och laddningsregulator.

 

Trygghetsgarantin omfattar inte förbrukningsdetaljer som t.ex. glödlampor, batterier, strömbrytare, vajrar och damasker. Förlängd trygghetsgaranti gäller heller inte för ATV som används för tävlingsbruk eller tävlingsliknande förhållanden. Trygghetsgarantin gäller på Suzukis KingQuad modeller, upp till 7 år från leveransdatum och som är importerade av KGK Motor AB. Förutsättningen för rätt till förlängd trygghetsgaranti är att service enligt anvisningar utförts hos auktoriserad Suzukiverkstad och att föreskrifterna i instruktionsboken följts samt att ATV:n inte byggts om eller ändrats så att motor och elektronik avviker från originalutförandet. Den förlängda trygghetsgarantin  gäller även näringsidkare.

SUZUKI FÖR ETT BEKYMMERSLÖST ÄGANDE

GARANTIER

.

Följ oss på Facebook

.

ÅTERFÖRSÄLJARE

.