Swedish Hunting Edition

Som medlem i Svenska Jägareförbundet erbjuder vi dig att köpa en specialutgåva av modellen Suzuki KingQuad LTA750. Suzuki KingQuad Swedish Hunting Edition erbjuds i följande varianter.

Suzuki KingQuad LTA750 – Swedish Hunting Edition

Suzuki KingQuad Swedish Hunting Edition kan erbjudas i färgerna röd och grön eller camo. Erbjudandet innebär att du som är medlem i Svenska Jägareförbundet erbjuds i samband med inköpet av en ny Suzuki Kingquad av ovanstående modell, att utrusta denna med Swedish Hunting Edition-paketet där följande tillbehör ingår:

  • Bukskydd
  • Nowawinch Fenix ink. vinschfäste fram
  • Nowawinch Fenix ink. lågt vinschfäste bak
  • Radiostyrning
  • Hunting dekal
Medlemspris

9.995 kr (inkl moms)

Monteringskostnad tillkommer

För att kunna utnyttja erbjudandet skall du vid köptillfället visar upp aktuellt medlemskort i Svenska Jägareförbundet för Suzuki återförsäljaren samt att köpt ATV fordonsregistreras på medlem i Svenska Jägareförbundet.

 

 

 

 

 

 

Kontakta din lokala Suzuki ATV partner så hjälper dom dig till en riktigt bra erbjudande.

Återförsäljare/Serviceverkstad

Bli medlem och stötta jakten

Svenska Jägareförbundet bildades 1830 och är Sveriges äldsta och största viltvårdsorganisation. Som medlem i Svenska Jägareförbundet bidrar du till att säkra goda förutsättningar för jakt, viltvård och biologisk mångfald med artrika och livskraftiga viltstammar i ett hållbart ekosystem.
Nu och i framtiden.

Som medlem får du även:

www.jagareforbundet.se